Hoofdmenu


Wilisweg
Inleiding + reis
Route

Orlando aankomst
Orlando
Orlando - Tallahassee
Tallahassee - Pensacola
Pensacola
Pensacola - New Orleans
New Orleans
New Orleans - Baton Rouge
Baton Rouge - Natchez
Natchez - Vicksburg
Vicksburg - Memphis
Memphis - Nashville
Nashville
Nashville - Chattanooga
Chattanooga - Gatlinburg
Great Smokey Mountains
Gatlinburg - Charleston
Charleston - Savannah
Savannah - St.Augustine
St.Augustine - Orlando
Terugreis
Foto's


Hampton Inn & Suites
Natchez
Mississippi
Baton Rouge - Natchez


Maandag 24 april (2).


Om niet al te vroeg aan te komen bij ons hotel in Natchez gaan we bij Woodville van de weg omdat daar een bruin bord staat van een plantage. Misschien kunnen we daar even kijken. We rijden en rijden maar komen geen bord meer tegen.
Na 13 mijl gaan we onze navigatie gebruiken om niet te ver af te dwalen. En ja hoor we moeten terug van onze Miep. Er zijn hier wegen waar je niet links of rechts af kunt en dit is er zo een. Omkeren dus.
Niet echt heel erg want we hebben dit binnenland tenminste gezien. Groen, af en toe een woning, een kerk, velden en nog meer groen. Het bord 'plantage' staat wel op deze weghelft zien we ineens, maar het hek is dicht.
Bij Woodville de 61 weer op.
      

       Circa vier uur in de middag komen we aan bij hotel Hampton Inn & Suites in Natchez. Opnieuw een mooie kamer (3e etage) met bank en salontafel. En bed, dat wel, maar genoeg plek om onze koffers open neer te kunnen zetten en bovendien is dat bed extra breed.
Herman wast snel een paar kledingstukken en zijn polo leggen we in de auto te drogen. Dat is de warmste plek daar in de zon.
We rijden naar de rivierkant van de Mississippi en kuieren even rond. We zien een brug, een boot en verderop een klein parkje met een muziektent, een voetgangersbruggetje, mooie gazons met fraaie struiken. Dit allemaal aan de waterkant.

      


Op advies eten we bij restaurant The Camp. En van de weinige in de buurt die open is. Het is een prima zaak waar we hamburger eten en cola drinken.
      

       Daarna rijden we door enkele straten van het centrum.
Een kerk met hoge toren lijkt wel nieuw. Aardige huizen. Straatjes die we ook in New Orleans hebben gezien.
Rustig komt alles over, weinig verkeer.

In de hotelkamer maken we plannen voor de komende dagen en H. zet koffie. De koelkast staat zo koud afgesteld dat het water in de flesjes bevriest. Het vocht dat wel vloeibaar is schenk ik in een kartonnen bekertje en gek genoeg wordt dat dan meteen ijs. Heel vreemd!


naar boven           vervolg